skip to Main Content
Case | Suited OMS: ’Ruim 10 Jaar Vertrouwd Met Verstraten & Partners’

Case | Suited OMS: ’Ruim 10 jaar vertrouwd met Verstraten & Partners’

Onze filosofie komt overeen met dat van hun; wij geloven in lange-termijnrelaties. Dit zorgt ervoor dat wij de mensen met wie wij samenwerken persoonlijk kennen. Een samenwerking voor lange termijn dus, zowel met klanten als met leveranciers.”

In dit interview met Dick Kraay lees je wie zij zijn, welke diensten ze afnemen en waarom ze voor Verstraten & Partners hebben gekozen;


Wie: directeur Dick Kraay
Bedrijf: Suited OMS houdt zich bezig met operationeel management services op het gebied van ICT. Ze ondersteunen bedrijven met het leveren van de juiste expertises en zorgen voor een 100% match met de juiste kandidaat.
Sector: ICT
Aantal medewerkers: 10
Afgenomen diensten:

  • Salarisadministratie
  • Accountancy
  • Advies en consultancy
  • Management reporting
  • Basecone (scan applicatie)

Hoe hebben jullie Verstraten & Partners leren kennen? 

“Mijn compagnon werkte voordat wij met Suited OMS begonnen, al samen met Verstraten & Partners. Toen wij 10,5 jaar geleden begonnen met Suited OMS, besloten wij daarom ook met hen te gaan samenwerken. Onze kernwaarden komen overeen met de kernwaarden die zij hanteren, wij hechten er waarde aan de zaken goed en integer te doen. Certificeringen bevestigen die insteek” aldus Dick Kraay.

Hoe zouden jullie de samenwerking typeren?

“We kijken op dezelfde manier naar zaken binnen het ondernemerschap; ondernemend zijn betekent kansen zien en actie ondernemen. Wij blijven niet stil zitten, Verstraten & Partners ook niet. Het ondernemerschap zelf bijvoorbeeld, de start en ontwikkeling van Suited OMS hebben zij meegemaakt. Als mede-ondernemers herkennen zij de gemakken maar ook de worstelingen… en die zijn er geweest” vertelt Dick peinzend: “zoals personeelszaken, pensioenregelingen en beslissingen in en over het bedrijf. Dat maakt het prettig en integer samenwerken, je kunt ervaringen uitwisselen van situaties die zich voordoen en ze begrijpen waar de uitdagingen liggen. Verstraten & Partners gaan, net als wij, resultaatgericht te werk en hebben dezelfde benadering naar hun klanten toe.”

Gecodeerd versturen

“Naast de maandelijkse managementrapportage, zitten wij een keer per jaar samen om de jaarstukken te bespreken. Ook bedrijfsontwikkelingen en de risicoprofielen worden dan doorgenomen. Door onze langere samenwerking staat onze financiële huishouding staat inmiddels wel. Het overige contact verloopt daarom voornamelijk telefonisch of per mail. We werken met de gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware Unit4 voor onze administratie. Voor Verstraten & Partners is dat geen enkel probleem; zij hebben de kennis in huis en kunnen ons goed assisteren.
Verstraten & Partners ontwikkelt zich op technologisch gebied ook, bijvoorbeeld door automatisering in de administratie, of het gecodeerd verzenden van belangrijke documenten. Zij zijn daar heel ver mee. Het is goed om te zien dat ze als bedrijf blijven ontwikkelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top