skip to Main Content
Case | VGB: “Onze Administratie Kost Geen Dagen Werk Meer”

Case | VGB: “Onze administratie kost geen dagen werk meer”

“De lijntjes zijn lekker kort, als onze contactpersoon het antwoord niet direct weet, komt er assistentie vanuit een collega.” 

In dit interview met Matthijs Mesken lees je wie zij zijn, welke diensten ze afnemen en waarom ze voor Verstraten & Partners hebben gekozen;


Wie: directeur Matthijs Mesken
Bedrijf: de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB) heeft als primaire taak behartigen van de belangen van haar leden: Nederlandse groothandelaren in bloemen en planten. 
Sector: land- en tuinbouw
Aantal medewerkers: 3
Afgenomen diensten:

  • Salarisadministratie
  • Jaarlijkse boekhouding
  • VPB-aangiften
  • BTW-aangiften
  • Proactief advies  

Hoe hebben jullie Verstraten & Partners leren kennen? 

“Ons bedrijf kwam viavia in aanraking met Verstraten & Partners, nu iets langer dan anderhalf jaar geleden. Tijdens het eerste oriënterende gesprek was de klik er meteen, het voelde goed om met dit bedrijf te gaan werken omdat zij onze behoefte goed begrepenhet vergemakkelijken van onze salarisadministratie en boekhouding. 

Op 1 januari 2018 zijn ze voor ons begonnen. Ons team bestaat uit drie, eén van onze collega’s heeft de boekhouding onder de hoede genomen. 
Doormiddel van de coaching en begeleiding van Verstraten & Partners is zij hier bedreven in geworden en kost het geen dagen werk meer. 

Hoe ervaar je de samenwerking?

VGB heeft een bestuur, waar de jaarcijfers verantwoord moeten worden, Verstraten & Partners zorgt ervoor dat ons bestuur niets te klagen heeft. Dat is een van de redenen dat ik vind dat zij heel erg met ons bedrijf meedenken. Daarnaast geven ze gevraagd én ongevraagd advies; als ze zien dat wij iets binnen de boekhouding doen op een manier waarvan zij denken dat het handiger kan, zullen ze dat direct vertellen, dat is de coachende en adviserende rol die zij aannemen. Die persoonlijke aandacht misten wij eerder bij een ander accountantskantoor. 

Kun je ze makkelijk bereiken?

Ze staan voor mijn gevoel, altijd voor ons klaarZe zijn toegankelijk, deskundig in hun adviezen, behulpzaam en snel: middels een telefoontje of e-mail bericht krijg je altijd direct een antwoord. Gelukkig hebben we nog geen echte problemen ervaren, maar ik geloof zeker dat zij die dan oplossen. De lijntjes zijn lekker kort, als ons contactpersoon het antwoord niet direct weet, komt er assistentie vanuit een collega. Het voelt heel persoonlijk om met hun te werken en de kwaliteit van werk is ook gewoon goed. Eens per maand komt één van de medewerkers bij ons langs op kantoor om o.a. de jaarcijfers te bespreken, maar ook overige zaken. Het is een prettige manier om lopende zaken te bespreken en samen naar aankomend jaar te kijken. 

Het boekhoud- en administratieprogramma waar Verstraten & Partners mee werkt, is gebruiksvriendelijk en snel en ten alle tijden inzichtelijk voor zowel hen als voor ons. Ze blijven deze programma’s optimaliseren en maken ze efficiënter, daar zijn wij weer blij mee. 

Een aanrader?

Ook niet geheel onbelangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft goed. Voorlopig hebben wij in ieder geval totaal geen behoefte aan een ander. Als iemand zou vragen of we nog een goede boekhouder kennen, zou ik ze direct aanraden”, aldus Matthijs Mesken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top