skip to Main Content

FOCUS….. op jouw doelen

Onze werkzaamheden volgens GRIP zoals vaste prijs, verzorgen winstaangiften en jaarrekeningen inclusief bespreking, toegang dossier en eventueel het verzorgen van de (salaris)administratie horen ook bij FOCUS.

Begroting/prognose

Om meer Focus te hebben op jouw doelen stellen wij samen met jou een basis prognose op. De prognose kunt je vergelijken met de periodieke cijfers zodat je tijdig jouw onderneming kan bijsturen.

Visualisatie

Je beschikt over een uitgebreid dashboard waarin je periodiek jouw resultaat kan beoordelen en vergelijken met de prognose.

Ondernemersgesprek

Doelen moeten tijdig worden bijgesteld. Dit betekent dat wij vaker met je willen klankborden over jouw doelen en plannen. Wij plannen hiervoor jaarlijks drie ondernemers-gesprekken met je in.

Fiscaal

Focus op jouw doelen betekent ook op jouw fiscale positie. Wij beoordelen periodiek je fiscale positie. Ook zullen wij jouw voorlopige aanslag beoordelen en aanpassen als dit niet overeenstemt met jouw resultaten.

Dossier

Wij zorgen ervoor dat je te allen tijde toegang hebt tot jouw jaarrekeningen en andere fiscale rapporten.

Heb je vragen?

Je hoeft met jouw vragen niet te wachten tot de ondernemersgesprekken. Bel gerust als je vragen hebt zodat wij je verder kunnen helpen.

Ondernemers over FOCUS:

“De begroting en ondernemersgesprekken helpen mij bij het realiseren van mijn doelstellingen”

“Het is fijn dat onze adviseur periodiek met ons in gesprek gaat zodat wij tussentijds kunnen bijsturen. ”

“Ik loop altijd rond met plannen en ideeën. Maar ze ontglipten me steeds door de waan van de dag. ’s-Nachts kreeg ik ze voorgeschoteld en lag ik er wakker van. Nu is dat anders. Ze laten me in de spiegel kijken. We leggen de koers vast en ik maak concrete stappen. Een stok achter de deur. De focus die ik nu heb wil ik nooit meer kwijt!”

Focus

Vaste prijs, werken met begrotingen en realiseren van doelen

Voor ondernemers die waarde hechten aan het realiseren van hun doelen en resultaten

“Ik streef naar geïntegreerde dienstverlening door je 1 inlog te geven en daarmee toegang tot resultaten, aangiftes en openstaande verzoeken. Dat is pas gemak.”

Rudy
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top