skip to Main Content

Over ons

Bij Verstraten & Bergkamp begeleiden we je graag bij jouw financiële en fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om de boekhouding, belastingadvies, loonadministratie of iets anders: als financiële dokter houden we jouw onderneming graag gezond. Dit doen we met een sterk team vanuit ons kantoor in Hoofddorp. Wij vinden het belangrijk dat jij niet alleen jouw eigen aanspreekpunt, maar ook de rest van het team kent. Open en duidelijk, zo is ons kantoor ook ingericht. Bezoek je ons in Hoofddorp, dan kun je onze persoonlijke benadering zelf ervaren.

  Eigenaren

Erik Verstraten RB

Directeur fiscaal

Erik brengt inmiddels ruim 25 jaar ervaring met zich mee. Hij stond aan de basis van het kantoor. Hij is als directeur fiscaal de allround Register Belastingadviseur binnen Verstraten & Bergkamp. Als ondernemer is hij dé sparringpartner voor heel veel ondernemers.

Bas Bergkamp BEc BEd

Directeur samenstelpraktijk

Bas heeft veel ervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren en daarna jarenlang als zelfstandig accountant gewerkt. Bij Verstraten & Bergkamp is hij verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. Zijn uitdaging is het begeleiden van ondernemers bij hun administratieve processen. Bas kan met zijn ervaring in de controle praktijk iedere administratieve organisatie compleet doorgronden.

  Het team

Arno van Vliet RB

Fiscalist

Als Register Belastingadviseur is Arno één van de fiscalisten binnen Verstraten & Bergkamp die de klant bij elk fiscaal onderwerp helpt. Verder ondersteunt hij met al zijn opgedane kennis het team van de samenstelpraktijk. Zo is hij de fiscalist die de cijfers van de klant begrijpt en weet uit te leggen.

Rudy Kniep BEc

Manager samenstelpraktijk

Rudy werkte jarenlang op een accountantskantoor en in het bedrijfsleven. Met deze ervaring is hij nu manager samenstelpraktijk bij Verstraten & Bergkamp en begeleid hij de relatiebeheerders. Rudy is onze specialist van Exact Online en E-Boekhouden. In zijn vrije tijd toert hij graag op de racefiets door binnen- en buitenland.

mr. Vincent Walravens RB

Fiscalist

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een ‘Big four-kantoor’ heeft Vincent destijds gekozen voor de fiscale MKB-praktijk. Bij Verstraten & Bergkamp adviseert hij breed op fiscaal terrein en is daardoor een allround fiscalist alsmede een fiscale sparringpartner voor cliënten.

Sylvia Enter RB

Fiscalist

Sylvia werkt als fiscalist en heeft hiervoor 12 jaar ervaring opgegaan bij een accountantskantoor als fiscaal medewerker en relatiebeheerder. Toen heeft zij ook de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd. Zij is specialist in de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast verricht ze diverse andere fiscale werkzaamheden en geeft jou graag advies hierover.

Judith Stoovelaar

Fiscaal medewerker

Judith werkt als fiscaal medewerker inkomstenbelasting. Ze is een specialist in toeslagen, zoals zorg- en huurtoeslag. Judith werkt al sinds 2002 bij Verstraten & Bergkamp en zet zich graag in om jou te helpen.

Rianne Wessels

Relatiebeheerder samenstelpraktijk

Rianne houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast is het voor haar een uitdaging om de administratie zo ver mogelijk te automatiseren zodat de ondernemer zich bezig kan houden met ondernemen. Naast haar werk bij Verstraten & Bergkamp is zij bezig met de studie Register Belastingadviseur waardoor zij haar cliënten op een breed gebied kan adviseren en bijstaan.

Oliver Kieviet

Relatiebeheerder samenstelpraktijk

Als relatiebeheerder samenstelpraktijk stelt Oliver bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen. Oliver is Twinfield specialist en volgt naast zijn werk bij Verstraten & Bergkamp de opleiding tot Register Belastingadviseur waardoor hij ook fiscaal onderlegd is.

Patrick Hilgers

Relatiebeheerder samenstelpraktijk

Patrick heeft voor de overname van Enter & Winters door Verstraten & Bergkamp bijna 19 jaar bij Enter & Winters gewerkt. Samen met het samenstellen van de jaarrekening was het verzorgen van de aangiftes omzetbelasting een van de werkzaamheden die hij deed. Bij Verstraten & Bergkamp bespreekt hij de jaarrekening met de cliënt en kan hierdoor een nog betere band met hen opbouwen.

Wilco Roelevink

Assistent samenstelpraktijk

Wilco stelt bij ons jaarrekeningen en tussentijdse cijfers samen voor cliënten en hij verzorgt fiscale aangiften. Verder helpt hij ondernemers bij hun online administratie.

Malou Ort

Administratief medewerker

Malou verzorgt als administratie medewerker jouw administratie en daarnaast ook de aangifte Omzetbelasting. Naast haar werk bij Verstraten & Bergkamp start zij binnenkort de opleiding tot Register Belastingadviseur.

Dena Stalenberg

Administratief medewerker

Dena is werkzaam in onze samenstelpraktijk. Zij verzorgt jouw administratie en aangiften Omzetbelasting. Verder is zij bezig met het samenstellen van jaarrekeningen. Dena is sympathiek en betrokken en zorgt ervoor dat jouw administratie zo goed mogelijk is ingericht en geautomatiseerd. In haar vrije tijd houdt zij van reizen en leert zij Spaans.

Nancy Verlinde

Administratief medewerker

Nancy is na lang bij Enter & Winters gewerkt te hebben, sinds september 2020 werkzaam bij ons op kantoor. Als administratief medewerker verzorgt zij jouw administraties en aangiften omzetbelasting tot in de puntjes.

Mieke Hogervorst

Administratief medewerker

Mieke verzorgt als administratie medewerker jouw administratie en aangiften omzetbelasting. Met haar ervaring zorgt zij dat alles tot in de puntjes klopt.

Gaby Cotin

Administratief medeweker

Gaby is begonnen als stagiaire bij Verstraten & Bergkamp. Na het afronden van haar stage is zij per februari 2020 werkzaam bij Verstraten & Bergkamp. Gaby verzorgt jouw administratie en aangifte omzetbelasting met veel plezier. Daarnaast staat zij jouw graag te woord aan de telefoon om je verder te helpen.

Nanne van Rossum

Administratief medeweker

Nanne studeert Bedrijfseconomie en zit in zijn laatste jaar. Sinds kort is hij werkzaam bij Verstraten & Bergkamp. Hij ondersteunt de administratie verwerking en oriënteert bij de verschillende afdelingen.

Marjelle Iliohan-Bink

Administratief medewerker

Marjelle verzorgt als administratie medewerker jouw administratie met enorm veel discipline en zorgvuldigheid. Door haar 17 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer is dit voor haar niet vreemd. Hiernaast staat zij jou graag te woord aan de telefoon om je verder te helpen.

Linda Verstraten

Debiteurenbeheer en intern administrateur

Linda is binnen Verstraten & Bergkamp verantwoordelijk voor de interne administratie en het debiteurenbeheer.

Ingrid Rodrigues

Salarisadministrateur

Als salarisadministrateur verzorgt Ingrid de meest complexe salarisstroken voor onze cliënten. Ze helpt met alle vraagstukken over arbeidsovereenkomsten, salarissen en overige personeelszaken. Zij is de specialist van het Loket.

Margreet Enter

Salarisadministrateur

Margreet is bij Verstraten & Bergkamp werkzaam als salarisadministrateur, hiervoor heeft ze ruim 12 jaar ervaring opgedaan bij Enter & Winters.
Ze geeft jou graag advies over vragen met betrekking tot salarissen, loonbelasting en overige personeelszaken.

Saskia van der Blij

Office manager

Saskia verricht als office manager administratieve en organisatorische werkzaamheden. Met veel plezier zorgt zij ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt.

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top