skip to Main Content
Case | Boekuwzending.com : “We Besparen Door Efficiëntie Op De Administratie Zo’n € 50.000,- Op Jaarbasis”

Case | boekuwzending.com : “We besparen door efficiëntie op de administratie zo’n € 50.000,- op jaarbasis”

Onze filosofie komt overeen met dat van hun; wij geloven in lange-termijnrelaties. Dit zorgt ervoor dat wij de mensen met wie wij samenwerken persoonlijk kennen. Een samenwerking voor lange termijn dus, zowel met klanten als met leveranciers.”

In dit interview met Rick Balder lees je wie zij zijn, welke diensten ze afnemen en waarom ze voor Verstraten & Bergkamp hebben gekozen;


Wie: Eigenaar Rick Balder
Bedrijf: Boekuwzending.com is een zeer prominente expediteur uit Haarlemmermeer. Bekend van verschillende netwerk- en sponsoractiviteiten, maar ook van alle zelfbenoemde ‘buzzies’ die rondrijden in de regio. Het bedrijf vervoert pakketten tot pallets over de hele wereld en onderscheidt zich door haar online dienstverlening. Sinds drie jaar wordt de boekhouding verzorgd door Verstraten & Bergkamp.
Sector: Transport
Aantal medewerkers: 14
Afgenomen diensten:

  • Loonadministratie
  • Aangiften
  • Basecone
  • Exact Online
  • Proactief advies

Een boekhouder die écht meedenkt
Rik Balder en Erik Verstraten ontmoetten elkaar bij voetbalclub DIOS, te Nieuw-Vennep. Rik: “Lokaal bewust ondernemen vinden wij ontzettend belangrijk. Wij ondersteunen veel maatschappelijke activiteiten en als het even kan zoeken wij de verbinding met sport. Dat sociale herkennen wij heel erg bij Vestraten & Bergkamp. Zij staan constant naast ons en zijn bezig met ónze toekomst. Ik vind dat een boekhouder geld moeten verdienen voor een bedrijf en dat doen ze zeer zeker. Ze doen dat zo goed dat ik soms ook een beetje misbruik maak van het moment. Zo hebben Erik en ik recent meegelopen met de Samenloop voor Hoop (van twee tot drie s’ nachts) en had ik van tevoren al een heel lijstje gemaakt van de dingen die ik wilde bespreken. Alles met een glimlach natuurlijk, maar het leverde zeker wat op. En ook die glimlach brengt mij weer op iets. Met onze buzzies brengen wij jaarlijks naar iedere klant van hun een taart. Dit is een bekende traditie dat Verstraten & Bergkamp jaarlijks een taart maar klanten stuur en dat mogen wij voor ze doen. Wij bezorgen dan dus letterlijk hun glimlach. Ja, ik kan wel zeggen dat wij echt partners in business zijn.”

Wij zijn eigenlijk een IT-bedrijf en efficiëntie is een belangrijke sleutel voor groei
Boekuwzending.com is onder begeleiding van Verstraten & Bergkamp recent overgestapt op Exact Online in combinatie met Basecone. Margreet Balder: “Wij zijn hard gegroeid en versturen inmiddels 1.500 zendingen per dag en datzelfde aantal facturen in de week. Dat geeft best wat administratiedruk in een online bedrijf zoals wij. Om te kunnen concurreren op deze markt en te groeien moeten we steeds efficiënter werken. Verstraten & Bergkamp helpt ons hier constant mee. Zo worden nu inkoopfacturen zelfs tot op regelniveau herkend en hebben wij met één druk op de knop een rapportage over onze financiële situatie. Per kwartaal bespreken we steeds opnieuw hoe we nog efficiënter kunnen werken. Ik schat in dat wij nu ongeveer een vol fte besparen op de administratie of uitgedrukt in euro’s zo’n 50.000,- op jaarbasis. Dit biedt ons weer de gelegenheid om verder te groeien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top