skip to Main Content
Dena: ‘Administratie Zou Geen Straf Mogen Zijn, Ik Ga Het Samen Met De Klant Zo Leuk Mogelijk Maken!’

Dena: ‘Administratie zou geen straf mogen zijn, ik ga het samen met de klant zo leuk mogelijk maken!’

‘Administratie zou geen straf mogen zijn, ik ga het samen met de klant zo leuk mogelijk maken!’

Dena is sinds november werkzaam bij Verstraten & Bergkamp. Ze ondersteunt haar collega’s waar nodig en probeert zo van alle takken van sport binnen het bedrijf wat mee te proeven. In dit interview lees jij hoe zij de eerste maanden heeft ervaren bij Verstraten & Bergkamp.


Wie:Dena Stalenberg 
Afdeling:Administratie 
Bij Verstraten & Bergkamp sinds:november 2019 

Sinds november ben ik (Dena Stalenberg, 22) werkzaam bij Verstraten & BergkampHiervoor was ik werkzaam bij een heel klein accountantskantoor in Amsterdamwaar ik de enige medewerkster was naast de partners van dit kantoor. Ik miste het samenwerken met collega’seen bepaalde uitdaging en persoonlijke aandacht. Via-via ben ik bij Erik en Bas terechtgekomen en zij hebben mij, samen met de rest van mijn collega’s, met open armen ontvangen. 

Wat ik doe? Ik assisteer mijn collega’s bij de administratieverwerking, help hen met hun voorbereidingen en verricht aangiften omzetbelasting. Op deze manier leer ik alle ins en outs van het bedrijfleer ik onze klanten kennen én zij mij! Erik en Bas geven mij de ruimte om op mijn eigen manier te kunnen werken, naast de standaardprocedures natuurlijk. Die vrijheid en verantwoording spreken mij erg aan, omdat het ervoor zorgt dat ik mij gelijkwaardig en betrokken voel. Dat zorgt ervoor dat ik dingen met aandacht uitzoek en goed beslagen ten ijs kom. Zo draag ik bij aan het hoge kennisniveau van de onderneming. 

Wat ik bij Verstraten & Bergkamp hoopte te vinden, is uitgekomen: een fijn team. Collega’s nemen de tijd om mij dingen uit te leggen. Dan komen ze naast mij zitten, letterlijk, en leggen ze geduldig alles uit; zelfs in drukke tijden. Dat zorgt ervoor dat ik snel op stoom kan komen. Ook vind ik het fijn dat ze hier van de korte lijnen zijn: niet viavia een vraag van of bij klanten neerleggen, maar zelf dingen goed uitzoeken en regelen. Die rechtstreekse communicatie, behulpzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat het hier heel prettig werken is.  

Na de middelbare school ben ik werkzaam geweest in de horeca, wat ook een dienstverlenend vak is. Ik wil graag wat voor andere mensen betekenenToch heeft het werken met cijfers mij van kleins af aan aangesproken. Door die interesse ben ik uiteindelijk de opleiding MBO Assistent Accountant gaan doen én heb ik die afgerond in 2018.  

Bij Verstraten & Bergkamp hoop ik mij te kunnen oriënteren welke richting ik op wil om mij te specialiseren. Dat doe ik nu door van alle aspecten wat te kunnen proeven. Als ik eenmaal goed gesetteld ben, wil ik graag met iedereen even meelopen. Voor nu is mijn doel om er samen met klanten voor te zorgen dat hun boekhouding zo goed en efficiënt mogelijk is ingericht. Administratie zou geen straf mogen zijn. Ik ga het samen met de klant zo leuk mogelijk maken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top