skip to Main Content
“Ze Denken Proactief Met Je Mee En Luisteren Echt Naar Je”

“Ze denken proactief met je mee en luisteren echt naar je”

Jan van der Meer is eigenaar van Safety Lift, dat allerhande hoogwerkers verkoopt en verhuurt. Als het de hoogte in kan, dan is er een grote kans dat dit bedrijf het levert. Safety Lift is een van de klanten die in 2020 meeverhuisd zijn met de overname van Enter & Winter door Verstraten & Bergkamp.

Een frisse kijk

Het is natuurlijk altijd afwachten wat je krijgt na zo’n overname, maar Jan is uiterst tevreden over de diensten van Verstraten & Bergkamp: “We waren al jarenlang een zeer tevreden klant bij Enter & Winter, maar nu we mee zijn gegaan naar Verstraten & Bergkamp bemerken we wel echt een verschil. Die jongens hebben een verfrissende kijk op het hele verhaal.”

Aangenaam verrast

Daarnaast is Jan ook aangenaam verrast dat het voor Verstraten & Bergkamp geen probleem is als ze met meer gecompliceerde belastingaangiftes te maken krijgen: “Ik woon zelf in België, en naast Safety Lift hebben we nog drie andere B.V.’s, zowel in Nederland als in België. Dan is het belastingtechnisch meteen een ander verhaal, maar daar weten zij echter goed mee om te gaan. Ze denken proactief met je mee om te zorgen dat je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.”

“Als je een ideetje opgooit, dan nemen ze het echt serieus”

Jan is niet alleen te spreken over de geleverde diensten, maar ook over de prettige samenwerking: “Bij Verstraten & Bergkamp gaan ze soepel met ons om. Ze zijn een stuk jonger dan bij Enter & Winter en staan daardoor ook anders in de wereld. Ik heb het gevoel dat ze zich hierdoor ook nog meer in de materie verdiepen.  Als je een ideetje opgooit, dan nemen ze het serieus en kijken ze ernaar. Ze luisteren aandachtig naar je en ik ben er echt blij mee.”

Diensten:

  • Proactief advies
  • Administratie
  • Inkomstenbelasting
  • Jaarrekening
  • Automatisering financiële zaken
  • Personeelszaken

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top