skip to Main Content
“Het Vertrouwen Is Goed, Dat Is Het Allerbelangrijkst”

“Het vertrouwen is goed, dat is het allerbelangrijkst”

Carl Haspels is algemeen directeur van Aircargo.nl, een freightforwarder gespecialiseerd op het gebied van luchtvracht en dan met name temperatuur gecontroleerde en tijd kritische zendingen, die AEO gecertificeerd is met een eigen douaneafdeling en veel bloemen en planten vervoert. Verstraten & Bergkamp verzorgt voor Aircargo.nl de jaarcijfers en de salarisadministratie.

Automatische administratie

Aircargo.nl is zowel actief in import als in export, en doordat het bedrijf veel zakendoet met buitenlandse bedrijven kan de administratie vrij ingewikkeld worden. Hier boden de diensten van Verstraten & Bergkamp uitkomst: “In de EU heb je nog wel eens te maken met intracommunautaire BTW, dat is BTW die vanuit het buitenland naar ons verlegd wordt. Daar zaten we wat scheef mee, maar Verstraten & Bergkamp heeft ons hier goed mee geholpen en dat gaat nu allemaal automatisch”, zo legt Carl uit.

Ondernemersprijs

Aircargo.nl is dit jaar één van de drie genomineerde voor de ondernemersprijs Haarlemmermeer. Carl vertelt dat Verstraten & Bergkamp ook een rol speelde bij het in de wacht slepen van deze nominatie: “Als onderdeel van de aanmelding moest elke onderneming een uitgebreid financieel plan indienen, en Verstraten & Bergkamp heeft ons geholpen met het opstellen van dit plan.”

Een goede klik

Aircargo.nl is een relatief nieuwe klant, aangezien het vrachtbedrijf pas sinds eind 2020 van de diensten van Verstraten & Bergkamp gebruik maakt. De Aircargo-directeur is nu al zeer te spreken over de samenwerking: “Erik (Verstraten, red.) is een hele fijne vent om mee te werken, en ik heb echt een goede klik met hem gekregen. Het team van Verstraten & Bergkamp communiceert helder en snel. Als we ergens vragen over hebben, dan worden die altijd meteen beantwoord. Ik ben blij dat we met Erik een vaste contactpersoon hebben waar we echt van op aan kunnen. Het vertrouwen is goed in onze samenwerking met Verstraten & Bergkamp, en ik denk dat dat het allerbelangrijkst is.”

Diensten:

  • Proactief advies
  • Administratie
  • Inkomstenbelasting
  • Jaarrekening
  • Automatisering financiële zaken
  • Personeelszaken

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top