skip to Main Content
“Een Half Uurtje Sparren Met Verstraten & Bergkamp Geeft Mij Zo Veel Energie”

“Een half uurtje sparren met Verstraten & Bergkamp geeft mij zo veel energie”

Manja Kulk is een succesvolle onderneemster met twee beautysalons en inmiddels al jaren klant van Verstraten & Bergkamp. In 1999 startte Manja haar eerste onderneming: Secrets of Beauty, in Hoofddorp. Een professionele beautysalon met een groot klantenbestand uit Hoofddorp en omgeving. Tijd om dit succes voort te zetten. Begin 2018 neemt Manja Azzurro Beauty in Noordwijk over en wij hebben haar begeleid tijdens dit proces.

Goede hulp bij een uitdagende stap

Manja: “Zo’n overname, dat is een geweldige kans om als ondernemer te groeien. Dankzij de ondersteuning en begeleiding van Verstraten & Bergkamp heb ik deze groei kunnen waarmaken. Ze doen echt meer dan alleen de administratie. Ze zetten écht een extra stap door mee te denken en betrokken te zijn. Ook gedurende het proces van overname. Er komt veel bij kijken: bedrijfswaardering, overnamefinanciering, fiscale –en juridische aspecten, maar ook welke kansen en mogelijkheid zijn er met betrekking tot groei.

Ze zitten dicht op het proces én staan dicht bij de ondernemer. Die oprechte betrokkenheid biedt keer-op-keer nieuwe mogelijkheden en kansen voor mijn bedrijf.” Deze betrokkenheid kwam ook duidelijk terug in het afgelopen jaar, toen de Corona-pandemie aardig wat roet in het eten gooide van veel ondernemers, waaronder Manja; “Het is een uitdagende periode geweest, er waren tijden dat ik bang was dat ik failliet zou gaan. Als ik dan Erik of Bas even belde, voelde ik mij na een halfuur praten weer helemaal zelfverzekerd en positief wat betreft de zaken. Dan kon ik de wereld weer aan.”

“Niet alleen maar de cijfers, maar ook net even dat stapje extra.”

Echte verbinding met de klant

Het omzien naar de klant komt op vele manieren terug. Manja vertelt: “Naast dat ze mij proactief van advies voorzien, zijn het ook echt verbinders. Ze koppelen mij uit zichzelf aan professionele partners binnen hun netwerk om mijn groei en ontwikkeling verder te ondersteunen. Bijvoorbeeld toen ik een nieuwe website nodig had voor Azzurro Beauty. Maar ook andersom, met kerst bijvoorbeeld, kochten ze cadeaubonnen voor de dames die bij hen werkzaam zijn. Ik waardeer het vertrouwen dat ze hebben in de ondernemers die zij bedienen.”

Diensten:

  • Proactief advies
  • Administratie
  • Inkomstenbelasting
  • Jaarrekening
  • Automatisering financiële zaken
  • Personeelszaken

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top