skip to Main Content
“Een Boekhouder Die Uit Zichzelf Met Acties Komt. Heerlijk!”

“Een boekhouder die uit zichzelf met acties komt. Heerlijk!”

Vanuit hun passie voor wijn zijn Ron Pointl en Jeroen Peters in 2012 gestart met De Wijnzaak te Hoofddorp. De Wijnzaak is een ware wijnbeleving. Zodra je een stap over de drempel zet proef je bijna letterlijk de wijn. Naast de verkoop van meer dan 500 soorten wijn en distillaten, worden er ook wijnproeverijen en andere evenementen georganiseerd. De Wijnzaak is ook te boeken als vergaderlocatie. Ook online maken ze flinke stappen. Via Dewijnzaak.nl, Bedruktefles.nl en Charles.nl verzenden ze flessen wijn of champagne met een gepersonaliseerde sleeve en andere relatiegeschenken (zoals thuiswerkpakketten) door heel Nederland.

“Als snelgroeiend bedrijf zijn we niet op zoek zijn naar een boekhouder, maar naar een sparringpartner”

Verbeteringen in btw-aangiften worden proactief gespot

Jeroen Peters: “Toen wij overstapten naar Verstraten & Bergkamp was een van de eerste zaken die hen opviel dat er een aantal dingen ontbraken in de btw-aangifte. De BTW die wij daarmee nog tegoed hadden, hebben ze met terugwerkende kracht voor ons teruggevraagd. Uiteraard waren we hier erg blij mee. Verstraten & Bergkamp is helder in hun advies. Daarin nemen ze allereerst de klantwens mee, maar durven daarbij ook andere oplossingen aan te dragen. Niet in de laatste plaats hebben ze ook oprechte belangstelling voor de persoon achter het bedrijf.”

Wij willen vooruit en zoeken partners

Jeroen gaat verder: “Het prettige aan Verstraten & Bergkamp is dat ze als sparringpartners meedenken over bijvoorbeeld bedrijfsgroei. Daar hechten we veel waarde aan. Het is fijn om continu te weten waar je met je bedrijf staat. We hebben perfect in beeld wat de resultaten zijn en waar we moeten bijsturen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben over de samenwerking. Zeker nu we zo hard aan het groeien zijn en we weten dat onze financiële zaken in goede handen zijn.”

Diensten:
• Proactief advies
• Administratie
• Inkomstenbelasting
• Jaarrekening
• Automatisering financiële zaken

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top