skip to Main Content
“Wij Kunnen Echt Wel Spreken Van Een Strategisch Partnership Met Onze Boekhouder”

“Wij kunnen echt wel spreken van een strategisch partnership met onze boekhouder”

 Keizer & Cuvelier: 12,5 jaar de weg omhoog te pakken

Keizer & Cuvelier is een succesvolle leverancier van bevestigingsmaterialen aan de bouw- en installatiebranche. Op persoonlijke wijze wordt er door de organisatie per specifieke sector op maat producten aangeboden. Door nét even verder in de materie te duiken van klanten dan de concurrentie weet Keizer & Cuvelier grote ketens voor te blijven. Het bedrijf, gevestigd te Nieuw-Vennep, telt 12 fte. De organisatie wordt gerund door Ron de Keizer en Hans Cuvelier en zij geven hun visie op vakkundig boekhouden. 

Steeds nieuwe overwegingen

De groei heeft bij Keizer & Cuvelier steeds nieuwe uitdagingen gegeven. Ron de Keizer: “We zoeken constant contact met nieuwe klanten. We zorgen daarbij dat we vooraf exact weten wat er in hun wereld speelt. Dat werkt. We zijn eigenlijk steeds beter geworden in dat spel en zijn inmiddels een grote speler op de markt van bevestigingsmaterialen voor de bouw- en installatiebranche. De groei die daarmee samengaat levert ook constant financiële vraagstukken op. Zowel zakelijk als privé. Sinds dag één worden we daarin bijgestaan door Verstraten & Bergkamp. Ik zie hen daarin als een partner in business. Ze voorzien ons proactief van adviezen én koppelen ons ook uit zichzelf aan professionele partners binnen hun netwerk om onze groei en ontwikkeling verder te ondersteunen. Op dit moment werken we samen aan verschillende aanpassingen van ons bedrijf. Wij krijgen daarbij op allerlei zaken die betrekking hebben op onze onderneming advies van Verstraten & Bergkamp. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de rolverdeling van MT leden, beloningsbeleid van medewerkers, huisvesting enzovoort. Dus dat is veel meer dan je mag verwachten bij een ‘normale’ boekhouder. Juist dit helpt ons verder.”

Wij hebben het idee maar hulp in de best mogelijke uitvoering is welkom

Verstraten & Bergkamp schetst de belangrijkste randvoorwaarden bij de ontwikkeling van Keizer & Cuvelier. Hans Cuvelier: “We zijn niet op zoek naar een boekhouder die bedenkt hoe onze markt werkt. Wij ontwikkelen ons constant. Dan is het geweldig als er iemand meedenkt over thema’s als automatisering van financiële zaken, het efficiënt verwerken van orders en salarisadministratie. Wij hebben constant nieuwe ideeën. Die bespreken we met onze boekhouder en hij maakt helder hoe we onze financiële zaken het beste kunnen aansluiten. Wij hoeven daar niet om te komen vragen, dat komt vanzelf en dat is een prettig idee. Zo weet ik zeker dat wij geen kansen laten liggen en ook geen dingen vergeten. De communicatie die daarmee samengaat is doorgaans zeer duidelijk en to the point. Daar houden wij van. Ik weet zeker dat we ook de komende jaren vooruit kunnen.”

Diensten:

  • Proactief advies
  • Administratie
  • Inkomstenbelasting
  • Jaarrekening
  • Automatisering financiële zaken

Meer informatie over Keizer & Cuvelier

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier

 

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top