skip to Main Content
Paul Van Dijk: “Administratie: Geen Hobby Voor De Meeste ZZP’ers”

Paul van Dijk: “Administratie: geen hobby voor de meeste ZZP’ers”

Diensten: 

  • Proactief advies 
  • Administratie 
  • Inkomstenbelasting

Na jaren als trainer en coach binnen grote organisaties werkzaam te zijn geweest, besloot Paul eind 2006 zijn passie voor coaching en training onder te brengen in zijn eigen trainingsbureau: Paul’s. Hij is zowel klant als leverancier van Verstraten & Bergkamp. Hierbij zijn visie op deze samenwerking. 

Geen energie van boekhouden 

De administratie is voor de meeste ZZP’ers geen klus waar ze naar uitkijken. Dit geldt ook Paul van Dijk: “Ik wil gewoon bezig zijn met waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg. Ik ben verplicht om ieder jaar een overzichtelijke boekhouding op te stellen, inkomstenbelasting en belastingaangifte te doen. Toen mijn vorige boekhouder er mee stopte, tipte een collega mij over Verstraten & Bergkamp. Een schot in de roos. Niet alleen de financiële administratie loopt op rolletjes, er is ook een wederzijdse samenwerking ontstaan.

Constant vormgeven aan verandering 

Het managementteam van Verstraten & Bergkamp is constant in beweging.  

Hoe geef je succesvol vorm aan verandering? Hoe haal je het beste uit teamleden? “Over dit soort vragen ontstond een gesprek en samenwerking”, aldus van Dijk. “In 2012 zijn we begonnen met een leiderschapstraining waarbij de focus lag op cultuurverandering en leiderschap. We werkten samen aan coachend leidinggeven om zo het beste uit teamleden te halen. Ze hebben enorme stappen gemaakt en daar ben ik heel trots op. De ontwikkeling zal ze helpen om de organisatie verder vorm te geven na de overname van Enter & Winters. Ik weet zeker dat dit een enorm succes zal zijn voor alle betrokkenen. Ik kan iedereen een samenwerking met Verstraten & Bergkamp warm aanbevelen.” 

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top