skip to Main Content
(Op) Geven Is (g) Een Optie!

(Op) geven is (g) een optie!

Al maanden werk ik toe naar minimaal 5 beklimmingen van de Alpe D’Huez op donderdag 7 juni 2018. En eigenlijk moeten het er gewoon 6 worden want het evenement heet niet voor niets Alpe d’HuZes.

Eerder nam ik deel in 2016. Nu wist ik dat ik half januari 2018 onder het mes moest voor een meniscusoperatie. Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik zo snel mogelijk weer herstellen zou? Door een doel te stellen waarbij ik enerzijds goed naar mijn lichaam moest luisteren terwijl ik anderzijds wel voldoende druk moest voelen om zo snel mogelijk het maximale uit mijzelf te halen.

Deze operatie is geslaagd. Kinderspel ook in vergelijking met hetgeen mensen met Kanker moeten ondergaan in de vorm van chemokuren, bestralingen en wat nog meer in de strijd tegen Kanker. 

Er was dus geen reden om mij niet op te geven voor Alpe d’HuZes 2018. Met een aantal anderen werd er vanaf begin februari 2018 onder allerlei omstandigheden getraind. Naast de gebruikelijke rondjes dichtbij huis stonden tochten door Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en zelfs Vlaanderen op de agenda.  Het weer wisselde van koud en nat tot een hoop wind tegen  en uiteindelijk ook lekker zonnig weer. 

Aan de voorbereiding heeft het dus niet gelegen om volgende week een topprestatie neer te zetten.

Deelnemen betekent ook een commitment richting de organisatie om te proberen om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor het onderzoek naar de overwinning op Kanker zodat er een moment komt dat er niemand meer zal overlijden aan deze ziekte. Met het aantal gevallen waarvan ik weet heb, lijkt dat haast een utopie. Wel lijkt een doorbraak dichterbij dan ooit. Juist daarom is opgeven geen optie!

Zoals ik tijdens mijn trainingen niet kon opgeven en volgende week donderdag niet zal opgeven, zo geldt voor iedereen die dit leest dat geven een optie is. En met elke bijdrage voel ik mij gesteund! Sterker nog iedere bijdrage brengt uiteindelijk de overwinning op Kanker een stukje dichterbij.

Iedereen die al aan mij gaf wil ik langs deze weg ontzettend bedanken voor de steun en voor het vertrouwen in mijn voorbereiding en in mijn deelname volgende week. Iedereen die nog de moeite neemt om te geven wil ik nu al ontzettend bedanken voor de bijdrage in welke vorm dan ook.

En tenslotte geldt dat iedereen die dat leuk vindt, mij en mijn teamleden en alle andere deelnemers aan Alpe d’HuZes volgende week ook van dichtbij kan volgen. Bij Proeflokaal de Polderboom aan het Marktplein te Hoofddorp zijn de verrichtingen van alle deelnemers vanaf 10:00 uur ’s morgens op een groot scherm te volgen. Via de app van Alpe d’HuZes kan iedere deelnemer van beklimming tot beklimming worden gevolgd. 

De app kan worden gedownload via de appstore of google playstore:
App store: https://ad6.nl/2KQKORK
Google Play store: https://ad6.nl/2KSAlFx

Tijdens Haarlemmermeer steunt Alpe d’HuZes is er vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur een gezellige borrel met live muziek. Kosten € 10 waarvan € 5 voor het KWF. Aansluitend is er een BBQ. Kosten € 20 en ook hier gaat de helft naar KWF. Dus wacht niet langer en zorg voor tijdige aanmelding bij de Polderboom via 023-576318 of via info@depolderboom.nl.

Mijn deelnemersnummer is 5386 voor degene de mij wil volgen. 

En voor degene die mij (of beter KWF) financieel wil steunen volgt hieronder nog één keer de link naar mijn deelnemerspagina: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/erikverstraten
Want voor mij is opgeven geen optie en voor jullie is geven (nog even) een optie!

Erik Verstraten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top