skip to Main Content
Verstraten & Partners En Alpe D’HuZes

Verstraten & Partners en Alpe d’HuZes

OPGEVEN is voor ons geen optie!

Op 7 juni 2018 zal Erik Verstraten opnieuw meedoen aan Alpe d’HuZes. Dit keer samen met Jozef Braam. Als deelnemers van het team Verstraten & Friends zullen zij zoveel mogelijk keren de Alpe D’Huez op gaan. Jozef gaat dit lopend doen terwijl Erik opnieuw met de fiets de berg zal bedwingen.
Naast Jozef en Erik doet er nog een collega van ons kantoor mee. Ingrid Rodrigues de Mercado neemt met Team Tygo deel aan de editie van 2018!

Bezoek ook onze persoonlijke actiepagina’s om te zien waarom wij dit jaar (opnieuw) meedoen aan Alpe d’Huzes. Die reden is voor iedereen anders maar met elkaar willen wij in ieder geval ons steentje bijdragen om te zorgen dat kanker nog beter bestreden kan worden en dat, als mensen ziek worden, genezing een normale zaak zal zijn.
Onze voorbereidingen zijn natuurlijk al begonnen en qua training zetten wij nu de puntjes op de ‘i’.
 
Wat betreft de financiële steun doen wij graag een beroep op jou. Wil jij ons steunen, dan kan dit via onze persoonlijke actiepagina’s:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/erikverstraten

of

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/ingridrodriguesdemercado

Vindt jij het leuk om op 7 juni 2018 het evenement van dichterbij mee te maken, zonder daarvoor helemaal naar de Franse Alpen af te reizen? Samen met o.a. Jos Bölte en Dominique van den Boom organiseren wij op 7 juni 2018 bij “Proeflokaal de Polderboom” aan het Marktplein 31 in Hoofddorp de dag “Haarlemmermeer steunt Alpe d’HuZes”. De hele dag zijn daar op de beeldschermen de verrichtingen van de deelnemers aan Alpe d’HuZes te zien. Met de speciale Alpe d’HuZes app is het zelfs mogelijk om onze individuele prestaties te volgen. Meer informatie kun je in ieder geval op 7 juni in De Polderboom krijgen. Kom gezellig langs en geniet van de gastvrijheid die ons wordt aangeboden door lokale sponsoren en De Polderboom.

Wij waarderen al jullie financiële steun en support op welke wijze dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top