skip to Main Content
Verstraten & Bergkamp Neemt Enter & Winters Accountants Over

Verstraten & Bergkamp neemt Enter & Winters Accountants over

Hoofddorp, 31 augustus 2020 – Het financieel en fiscaal administratie- en advieskantoor Verstraten & Bergkamp neemt de activiteiten van het accountantskantoor Enter & Winters Accountants per 1 september 2020 over.

Eerder deelden de bedrijven al een pand aan de Fruittuinen in Hoofddorp en werkten ze onder andere samen op het gebied van automatisering. Naast de activiteiten neemt Verstraten & Bergkamp ook zes personeelsleden over. Zij blijven dezelfde werkzaamheden doen voor de cliënten van Enter & Winters als voorheen. Anjo Enter zal nog even actief blijven als adviseur.

Erik Verstraten, directeur fiscaal bij Verstraten & Bergkamp: “De ontwikkelingen in de financiële dienstverlening gaan snel. Dat biedt veel kansen. Wij zijn daarom ook erg blij met deze stap voorwaarts en willen Anjo Enter bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met al zijn klanten.”

50 jaar ervaring
Verstraten & Bergkamp biedt al meer dan 50 jaar verschillende administratieve diensten zoals boekhouding, loonadministraties en belastingadviezen aan bedrijven in het MKB-segment. Daarnaast zet de onderneming zich nadrukkelijk in als (financiële) ondernemerscoach die ervoor zorgt dat de doelen van haar klanten worden gehaald. Verstraten & Bergkamp is gevestigd in Hoofddorp en richt zich op klanten in en rond de regio Haarlemmermeer.

Enter & Winters Accountants is een accountantskantoor dat sinds 1998 is gevestigd in Hoofddorp. De onderneming biedt alle voorkomende diensten op het gebied van accountancy, administratie, belastingen en salarisverwerking.

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top