skip to Main Content
Gezocht: Fiscalist (hbo/universitair)

Gezocht: Fiscalist (hbo/universitair)

Zoek je een baan in financieel en fiscaal advies in de omgeving van Hoofddorp? Verstraten & Bergkamp zoekt een fiscalist als nieuwe collega. 

Wie zijn wij? 

Bij Verstraten & Bergkamp begeleiden we onze klanten bij hun financiële en fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om de boekhouding, belastingadvies, loonadministratie of iets anders: als (financiële) ondernemingscoach houden we graag mkb-ondernemingen, zzp’ers en particulieren gezond. Ons kantoor richt zich op klanten in en rond de regio Haarlemmermeer. Dit doen we met een sterk team vanuit Hoofddorp.  

Hoe maak jij het verschil? 

Onze organisatie is volop in beweging. Er is dus veel ruimte voor jouw eigen professionele ontwikkeling. Wij maken samen met jou graag het verschil voor onze klanten. Heb jij na je studie al ervaring opgedaan in financieel en/of fiscaal advies en ben je toe aan een volgende stap bij een kantoor waar kansen liggen? 

Wat is jouw rol? 

Als fiscalist ben jij voor klanten van Verstraten & Bergkamp hét aanspreekpunt op het brede terrein van de belastingwetgeving. Je bent als specialist ook sparringpartner van je collega- adviseurs en andere medewerkers en hebt ervaring in het geven van fiscaal advies vanuit de belangen van MKB-ondernemers (en ook particulieren), in advisering over bedrijfsopvolging en herstructurering, evenals in het voeren van procedures van bezwaar, beroep en hoger beroep indien het horizontale toezicht geen uitkomst biedt. 

Je ziet het als jouw uitdaging om goede en langdurige zakelijke relaties met onze klanten op te bouwen en te onderhouden. En als specialist hun betrouwbare fiscale-kennispartner te zijn. Daarnaast vind je het leuk om relevante artikelen over belastingwetgeving te schrijven voor onze social-mediakanalen. Tenslotte fungeer je als sparringpartner binnen ons team. 

Wie ben jij? 

Jij: 

  • hebt een voor deze functie relevante opleiding afgerond op hbo- of wo-niveau; 
  • beschikt over ruime werkervaring als fiscalist, vooral op het gebied van IB, VPB, schenk- en erfbelasting alsmede overdrachtsbelasting; 
  • bent ondernemend, zelfstandig ingesteld en een echte netwerker; 
  • blijft up-to-date en levert graag een bijdrage aan interne fiscale vak ontwikkeling.

Wat bieden wij? 

Jij bent jezelf bij Verstraten & Bergkamp. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als fiscaal medewerker een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. 

De pluspunten van werken bij Verstraten & Bergkamp 

  • Coronaproof ingerichte kantooromgeving, zodat je niet thuis hoeft te werken;          
  • Open cultuur; korte lijnen; 
  • Goede balans tussen werk en privé 
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief 
  • Interessante MKB-klanten 
  • Jezelf kunnen zijn

Je cv en motivatie kun je sturen naar erik@verstratenbergkamp.nl. Heb je vragen, bel dan naar 023 – 544 58 50. Wij wensen geen acquisitie van werving- en/of selectiebureaus. 

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top