skip to Main Content
Een Bijzondere Klant Om Voor Te Werken! Hét Convention Bureau Van De Regio

Een bijzondere klant om voor te werken! Hét convention bureau van de regio

Haarlemmermeer heeft een heus convention bureau, genaamd Event Park Amsterdam. Waarom er Amsterdam in de naam zit in plaats van Haarlemmermeer? Enerzijds omdat Haarlemmermeer niet zo gemakkelijk uit te spreken is voor de beoogde internationale klant die ze bedienen en anderzijds omdat de organisatie júíst wil laten zien wat Haarlemmermeer meer te bieden heeft ten opzichte van Amsterdam voor de internationale meeting en eventmarkt. Betaalbaar, beschikbaar en bereikbaar zoals ze zelf zeggen. Ze biedt een platform voor ‘boekers’ van meetings en events waar deze alle aangesloten partners kunnen vinden om alles mogelijk te maken, bestaande uit hotels, (evenementen)locaties en relevante leveranciers. Kijk vooral eens op de site 

Professionalisering van de financiële admin 

Voorzitter van Event Park Amsterdam, Floris Licht: “Vanaf onze oprichting in 2018 hebben wij de administratie van onze stichting zelf verzorgd. Naar mate het aantal partners in korte tijd opliep naar 36 en onze (inter)nationale PR & marketingactiviteiten werden vergroot, ontstond een andere behoefteZo waren wij op zoek naar een mogelijkheid om sneller en beter terugkoppeling aan onze achterban te kunnen geven. Wij kenden Verstraten & Bergkamp uit ons netwerk en hoorden heel goede verhalen over dit kantoorDe organisatie heeft ons met terugwerkende kracht geholpen bij het implementeren en activeren van een moderne manier van werken. We hebben een vast aanspreekpunt en voelen ons zeer comfortabel bij deze samenwerking.  

Event Park Amsterdam  

Diensten:

  • Nieuw boekhoudsysteem 
  • Hulp bij rapportagetools 
  • Proactief advies 
  • Jaarrekening en controle 

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier

 

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top