skip to Main Content
Wijziging Openstelling Vaststellingsloket NOW-1

Wijziging openstelling vaststellingsloket NOW-1

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de data van openstelling van het vaststellingsloket voor de NOW-1 gewijzigd naar 31 oktober. Daarnaast geldt voor alle regelingen (NOW-1, NOW-2 en NOW-3) dat aanvragen met én zonder accountantsverklaring de aanvraagtermijn is gelijkgetrokken. Voor NOW-1 is de aanvraagtermijn nu zelfs langer door de verlate sluitingsdatum.

Openstelling vaststellingsloket NOW-1

Vanaf 7 oktober 2020 konden ondernemers die NOW-1 subsidie hebben aangevraagd, de definitieve vaststelling van de subsidie aanvragen. Zij hadden hier 38 weken de tijd voor (vanaf 7 oktober 2020). Op verzoek van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants is de openstelling van het vaststellingsloket voor de NOW-1 nu verlengd tot en met 31 oktober 2021.

De sluitingsdatum voor het aanvragen met een accountantsverklaring was 29 juni 2021. Voor alle andere aanvragen was de sluitingsdatum 23 maart 2021. Op verzoek van het UWV is de sluitingsdatum voor beide soorten aanvragen gelijkgetrokken en dus nu 31 oktober 2021.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van NOW? Neem dan contact met ons op.

Contact

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier

 

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top