skip to Main Content
Wij Zijn In Haarlemmermeer De Matchmakers In Huizen

Wij zijn in Haarlemmermeer de matchmakers in huizen

foto: Barbara Kroon

Samen met haar compagnon Siem van der Graaf heeft Marjolijn Linn, directeur en NVM Makelaar-taxateur, twee jaar geleden makelaarskantoor Keijser Drieman te Hoofddorp overgenomen. Verstraten & Bergkamp ondersteunt deze Haarlemmermeerse ‘matchmaker’ op administratief gebied. Een samenwerking die gebaseerd is op hetzelfde fundament: je voorziet je klanten te allen tijde van correcte informatie, je wekt realistische verwachtingen en je denkt niet alleen méé, maar ook vooruit.

“Wij zijn matchmakers ten aanzien van huizen. Luchtkastelen vallen daar niet onder”

We hebben te maken met goed voorbereide mensen
“Even leek het erop dat het coronavirus de huizenmarkt tot rust zou brengen. Dat er meer evenwicht tussen vraag en aanbod zou ontstaan. Met name het aantal bezichtigingen na de genomen maatregelen is gedaald”, vertelt Linn ons. “Daar staat tegenover dat de kwaliteit van de bezichtigingen beter is: we merken dat vooral de oriënterende huizenzoekers momenteel bezichtigingen uitstellen en dat we dus met name te maken hebben met goed voorbereide en serieuze potentiële kopers.”

“Huizen bezichtigen is trouwens gewoon mogelijk; wij voorzien geïnteresseerden tijdens een bezichtiging van handschoentjes. Daarmee zijn zij vrij om te bewegen in de woning en alles aan te kunnen raken, zonder dat na elke bezichtiging de hele woning schoongemaakt moet worden. En we plannen zoveel mogelijk bezichtigingen op dezelfde dag!”

Regionale ontwikkelingen en verwachtingen
“Het aanbod van woningen is opvallend toegenomen. Dit is het gevolg van versnelde keuzes die mensen maken in verband met de onzekerheid die deze crisis met zich meebrengt; velen hebben de gevolgen van de crisis van 2008-2014 nog in hun achterhoofd. Mensen zetten hun woningen eerder te koop dan wat ze initieel van plan waren. Doordat het aanbod op dit moment stijgt, hebben potentiële kopers een uitgebreidere keuze. Dat is fijn voor hen. Daarbij kiezen mensen doorgaans voor het gemak van een goed onderhouden huis dan een opknapper.

Momenteel wordt er in deze regio, onder de rook van Schiphol, nog boven de vraagprijs verkocht. Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en adviseren onze opdrachtgevers heel proactief hierover. Een huis kopen of verkopen is voor de meesten van ons niet zomaar iets. Dan wil je goed beslagen ten ijs komen; dan wil je juist geïnformeerd zijn om deze belangrijke keuze te kunnen maken, gebaseerd op reële verwachtingen. Wij zijn matchmakers ten aanzien van huizen. Luchtkastelen vallen daar niet onder.

“Ik ben mega kritisch en ga echt niet in zee met de eerste de beste”

Begaan met klanten
“Als ondernemer gaat het werk altijd door, óók in het weekend. Dat je dan na een persconferentie op zondagavond om 21.00 uur gebeld wordt door je administratiekantoor om alle vragen waarmee ik zit ter plekke te beantwoorden, dan scoor je punten bij mij. Het geeft mij een gerust gevoel dat dit kantoor een proactieve, adviserende rol aanneemt en net zo begaan is met haar klanten zoals wij dat zijn.  Geloof me, ik ben mega kritisch en ga echt niet in zee met de eerste de beste, maar met deze ondernemers (Bas & Erik 😉 ) wil ik samenwerken!”

Diensten:

  • Advies gesprekken
  • Salarisadministratie
  • Tussentijdse cijfers
  • Jaarrekening
  • Administratie

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode?

Neem contact met ons op

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top