skip to Main Content
Verstraten & Bergkamp Helpt Bedrijven Groeien Met Eigen HR- En Organisatieadviseur

Verstraten & Bergkamp helpt bedrijven groeien met eigen HR- en organisatieadviseur

Voor elk snelgroeiend bedrijf is het een uitdaging om het werk te blijven verrichten op het vertrouwde hoge kwaliteitsniveau en de zaken voor klanten rimpelloos door te laten lopen. Om de groei structureel te borgen, moet je ook veel extra tijd en moeite steken in je – bestaande en nieuwe – medewerkers, de eigen organisatie en structuur. HR- en organisatieadviseur Ruud Ort assisteert sinds kort de klanten van Verstraten & Bergkamp op het brede terrein van organisatie en HR-ontwikkeling.

Bas Bergkamp, co-directeur: “Wij zagen het in onze eigen organisatie. Een fusie, nieuwe business die zich sterk ontwikkelt, groei van 13 medewerkers in 2019 naar 24 nu; bij elkaar opgeteld veel ontwikkelingen om goed te verankeren. Als snelle groeier ben je druk om je core business voor je klanten zo optimaal als mogelijk uit te voeren. Je komt dan tijd te kort voor de organisatorische kant. Wil je met succes groeien, dan is dat echter meer dan mensen neerzetten, hard werken en klanten bedienen. Ruud Ort zorgt ervoor dat onze eigen structuur een stevige basis heeft. Hij heeft veel opdrachten uitgevoerd voor kantoren op het gebied van belasting- en financieel advies. Tegelijkertijd kan hij onze klanten goed van dienst zijn met zijn expertise.”

Verstraten & Bergkamp zet bij klanten in op grip, focus en groei. Grip betekent dat je als bedrijf je financiële stromen periodiek in kaart gebracht wilt hebben. Met focus heb je het over de doelen van een onderneming en de strategische keuzes. Bij groei ben je partner van de ondernemer met ambitie.

Ruud Ort is bedrijfs- en opleidingskundige en al ruim 35 jaar actief in human resources. “Eerst bij en voor de rijksoverheid, vervolgens voor financieel-zakelijke dienstverleners, daarna in de zorg en het onderwijs en de laatste tien jaar vooral als mkb-adviseur in human resources development. Met de nadruk op development, ontwikkeling dus. Van de organisatie, van de HR-functie in de organisatie, van de medewerkers in de organisatie.” Hij heeft een grote diversiteit aan opdrachten uitgevoerd bij mkb-bedrijven. “Het eerste traject bij Verstraten & Bergkamp was met een groeiend handelsbedrijf met circa 15 mensen in dienst. Ondernemers zijn vaak heel goede inkopers en/of verkopers en goed in hun vak, maar niet per se ervaren in organiseren, leidinggeven of besturen. Vinden al dat bijkomende gedoe ook vaak niet leuk om te doen, het leidt ze af van datgene waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Het borgen van de organisatie- en HR-kant is toch echt een noodzakelijke voorwaarde om met succes te groeien. En daar kan ik hen mee helpen, en ik hoop ook andere klanten van Verstraten & Bergkamp. Dat past ook volledig bij de visie om partner van de ondernemer te zijn en samen met groeidoelstellingen aan de slag te gaan.”

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top