skip to Main Content
Praktijk-case Tandartsen | Wat Betekent De NOW-regeling Voor Tandartsen?

Praktijk-case tandartsen | Wat betekent de NOW-regeling voor tandartsen?

Wat betekent de NOW-regeling voor tandartsen?

Heeft u vragen over financiële consequenties rondom corona?

Neem contact met ons op

 


Het is op dit moment nog niet volledig duidelijk of de NOW-regeling, de opvolger van werktijdverkorting, ook gaat dienen voor zorgverleners. Wij zullen u zoveel mogelijk voorzien van praktijkvoorbeelden om zo een beeld te geven van financiële oplossingen per sector.

Er is helaas nog wat gedoe rondom de NOW-regeling. Gaat deze nu wel of niet op voor tandartsen, dat is de vraag. Er komt als het goed is een regeling vanuit zorgverzekeraars, maar dat is nog niet geheel helder.

“Op zondagavond werden we gebeld”

B. Geitenbeek, Tandartsenpraktijk Erp: “Waar wij heel content mee zijn is dat wij direct persoonlijk zijn benaderd door Verstraten & Bergkamp toen corona ‘groot’ werd in Nederland. Op zondagavond werden we gebeld. Nu doen wij al sinds 2011 tevreden zaken met dit boekhoudkantoor, maar dit vonden wij wel heel speciaal. Ze hebben al hun klanten direct gebeld. Niet met een algemeen verhaal, maar met een advies op maat. Voor zover mogelijk weten we goed waar we aan toe zijn. Binnenkort zal er vast een passende oplossing komen.”

Inmiddels is duidelijk geworden dat tandartsen aanspraak kunnen maken op de TOGS-regeling. Wanneer er meer nieuws is over financiële ondersteuning voor zorgverleners kunt u dat op onze site lezen.

Meer informatie over mogelijke financiële steun vanuit zorgverzekeraars:

Klik hier

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top