skip to Main Content
Meten Is Weten; Een Gezond Lichaam En Een Gezond Bedrijf

Meten is weten; een gezond lichaam en een gezond bedrijf

Foto: Renata Jansen

CrossFit Hoofddorp is dé sportschool in -de naam zegt het al- Hoofddorp waar trainingen worden aangeboden voor jong en oud. Een sportschool van hoge kwaliteit. Bij CrossFit Hoofddorp zit gevestigd PhysIQ Personal Training & Coaching: twee organisaties waar mensen werken die met hart en ziel bijdragen aan ieders persoonlijke fysieke, mentale of sociale doel. De ondernemingen zijn het resultaat van een samenwerking tussen ondernemers Joyce Möhringer en David Wamsteker (David is tevens eigenaar van CrossFit Hoofddorp). Sinds maart van dit jaar ondersteunen en adviseren wij beide organisaties op administratief gebied.

 “Wij laten onze bedrijfsadministratie niet zomaar los.”

Meten is weten

“We wilden heel graag meer inzicht en grip op onze cijfers,” vertelt David. “Er is -helaas- een grote achterstand in de administratie ontstaan. Toen de overheid afgelopen maart het bericht naar buiten bracht dat de sportscholen voor onbepaalde tijd moesten sluiten, was dat voor ons het laatste duwtje in de rug dat wij nodig hadden om met een ander administratiekantoor in zee te gaan. We wilden een gezondere administratie; passend bij onze filosofie en ambities. Daarbij zochten we een administratiekantoor dat bij ons past: jong, modern en actief. Wij zijn blij dat we Verstraten & Bergkamp hebben gevonden en kijken met goed gevoel terug op onze overstap; we zijn goed begeleid.”

Joyce gaat verder: “We baalden enorm van de coronacrisis en de gevolgen voor (onder andere) onze branche; die heeft echt maanden grotendeels op zijn gat gelegen. Nu we weer mogen buitensporten, maken we veel gebruik van de outdoor gym in het Haarlemmermeerse Bos; heel fijn dat dit kan. Ook wij hebben de afgelopen tijd een weg gevonden om onze klanten ondanks alle beperkingen toch van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we PT’s (Personal Training) voortgezet middels videocalls, konden klanten gewichten bij ons lenen voor thuis en verliep begeleiding via de telefoon of laptop.”

Bedrijfsfitness

“Je krijgt bij ons niet zomaar PT: wij begeleiden iedere klant ook op gebied van voeding en mindset. Je bereikt je doel namelijk niet alleen met fysieke kracht, maar juist met mentale kracht. Cruciaal hierbij is goede brandstof; de juiste voeding. Niet alleen begeleiden wij particuliere klanten, ook in de zakelijke markt zijn wij actief. Zo ontvangen wij regelmatig medewerkers van bedrijven: ’s ochtends bij ons vergaderen en ’s middags bij ons sporten. Daarnaast komen we bij bedrijven op locatie voor bedrijfsfitness. Mensen die letterlijk in beweging zijn, krijgen dingen ook in beweging; ze krijgen meer voor elkaar omdat ze goed in hun vel zitten. Dit is een waardevolle investering die je kunt doen in je medewerkers; ze plukken er niet alleen in zakelijke omgeving de vruchten van, maar ook privé.”

Een gezonde financiële administratie

David: “Wij zijn heel bewust bezig met onze financiën. Niet alleen wat betreft de actuele status van onze financiële administratie, maar ook wat betreft de forecast. Dit is belangrijk in verband met toekomstige investeringen en voor ons noodzakelijk om op verantwoorde wijze te kunnen groeien. Vanaf de eerste gesprekken is Verstraten & Bergkamp een administratieve steun in de rug: professioneel, efficiënt en bovenal mee- en vooruitdenkend met ons. Wij laten onze bedrijfsadministratie niet zomaar los; daarvoor is wat ons betreft een flinke dosis vertrouwen nodig. Doordat we dit vertrouwen hebben, kunnen wij ons volledig concentreren op het begeleiden van onze klanten en het verder ontplooien van ons bedrijf.”

Diensten:

  • Administratie
  • Jaarrekening
  • Tussentijdse cijfers
  • Salarisadministratie

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top