skip to Main Content
Een Elektrische Fiets Van De Zaak Is Het Nieuwe Normaal

Een elektrische fiets van de zaak is het nieuwe normaal

“Door een volledig digitale financiële administratie kunnen wij ons volledig focussen op klanten”

E-Bikepoint is een bekende fietsenwinkel in het centrum van Hoofddorp. Fietsliefhebbers kunnen er terecht voor (elektrische) fietsen en onderhoud. Als promotor van een gezonde levensstijl is de onderneming trots bij te kunnen dragen aan de nieuwe leaseregeling voor elektrische fietsen. Méér mensen in beweging. Daar houden ze van.

De verkoop is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar
“De fiets wint mede dankzij de komst van de e-bike aan populariteit”, vertelt Ron van Leemput, eigenaar van E-bikepoint Hoofddorp. “De laatste jaren zaten de elektrische fietsen al in de lift, vooral omdat het een gezonde en prettige manier van jezelf verplaatsen is en het een concurrerend vervoersmiddel is voor OV en auto op korte en middellange afstanden. De afgelopen maanden zien we echter een verdubbeling van verkoopcijfers ten opzichte van vorig jaar. Het ligt voor de hand te denken dat dat voorkomt uit alle beperkingen die Coronamaatregelen met zich meebrengen. Fietsen kent weinig beperkingen: het is gezond, het is een bezigheid die je alleen kunt doen, het is functioneel en het is veilig. Dit is een zeer positieve trend en ik ben blij daaraan bij te kunnen dragen. Wel ben ik zeer benieuwd of de fabrikanten de grote vraag aan blijven kunnen. Het risico wat ik nu loop, heeft daarmee te maken. Kan ik al mijn (potentiële) klanten nog wel blijven bedienen? Ik verkoop namelijk niet graag nee.”

Leaseplan voor de elektrische fiets
“De vraag naar leasefietsen zie ik toenemen, ook zakelijk. Het fietsplan is bij veel bedrijven bekend, maar wat nog niet algemeen bekend is, is dat elektrische fietsen inmiddels ook onder een leaseregeling vallen. Interessant, omdat het een duurzame en gezonde manier is van mobiliteit en omdat het belastingvoordelen met zich meebrengt. Vanaf 1 januari 2020 is namelijk een nieuwe leaseregeling voor elektrische fietsen in werking getreden die erop neerkomt dat werknemers voor een paar euro in de maand een elektrische fiets kunnen leasen. Als premium dealer van o.a. Sparta en Batavus en dealer van Ebike Das Original bieden wij een breed assortiment waaruit mensen vervolgens hun ideale fiets kunnen kiezen. Wij verzorgen vervolgens het onderhoud en reparatie.”

“Verstraten & Bergkamp is op een positieve manier haantje de voorste”

Deze manier van werken geeft mij rust en tijd
“Via een kennis ben ik vijf jaar geleden bij Verstraten & Bergkamp terecht gekomen. Zij hebben mijn hele administratie georganiseerd en gedigitaliseerd. Tot op de dag van vandaag heb ik daar veel profijt van, omdat alles digitaal verloopt. Ook het indienen van facturen en het bewaren van bonnetjes. Dit bespaart mij veel tijd, handeling en frustratie waardoor ik meer tijd en energie kan besteden aan mijn klanten en bedrijf. Financieel is mijn zaak goed op orde.
Verder is Verstraten & Bergkamp op een positieve manier haantje de voorste. Wat ik daarmee bedoel is dat ze proactief klanten informeren en adviseren. Ze acteren snel op situaties die voor mij -en andere klanten- relevant zijn. Ik waardeer dat enorm. Er is alleen één minpuntje aan Verstraten & Bergkamp: Erik en Bas hebben nog geen leasefiets ;)”

Diensten:

  • Advies gesprekken
  • Salarisadministratie
  • Tussentijdse cijfers
  • Jaarrekening
  • Administratie

foto: Renata Jansen

Meer weten over de fiscale voordelen van het leasen van een elektrische fiets?

Neem contact met ons op

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top