skip to Main Content
Duidelijk Advies In De Combinatie Van Continuïteitsbijdrage En De TOGS-regeling

Duidelijk advies in de combinatie van Continuïteitsbijdrage en de TOGS-regeling

Foto: Renata Jansen

Sinds elf jaar vormen Anke Oude Hengel, Caspar Gijsbertse en Erik Jansen samen de maatschap Fysiotherapie Teding van Berkhout. Samen bouwen ze aan de organisatie en mede vanwege de groei van het klantenbestand zijn ze acht jaar geleden verhuisd naar een grotere locatie. Tegelijk met de bedrijfsverhuizing zijn ze ook overgestapt naar Verstraten & Bergkamp. Erik kent zowel Erik als Bas via voetbalclub DIOS, te Nieuw-Vennep. “Met de verhuizing wilden wij ook overstappen van administratiekantoor. We waren op zoek naar een adviseur, een samenwerking met als basis wederzijds vertrouwen en vakkennis. Iets wat wij in onze behandeling ook belangrijk vinden: ieder behandeltraject is een kwestie van wederzijds vertrouwen, begrip en de juiste behandeling.”

Gespecialiseerde coronatherapeuten

Erik Jansen: “We bieden een divers gespecialiseerd zorgaanbod. Fysiotherapie is een vakgebied waar kennis snel veroudert en waar nieuwe ontwikkelingen een belangrijke rol spelen; ontwikkelingen die wij direct meenemen in onze behandelingen. Neem bijvoorbeeld de gevolgen van COVID-19. Dit virus, wat pas sinds begin dit jaar actief is in Nederland, heeft voor vele (ex-)patiënten vervelende gevolgen op fysiek (en mentaal) gebied. Deze COVID specifieke klachten kunnen we gericht aanpakken doordat we ons erin gespecialiseerd hebben: twee van onze fysiotherapeuten, Anke en Vreni, hebben recent een opleiding afgerond en zijn officieel benoemd tot gespecialiseerde coronatherapeuten. Kortom, wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kennis en vaardigheden, zodat wij onze patiënten te allen tijde kunnen voorzien van doeltreffende behandelingen.”

Advies op maat

“De verhuizing was een goed moment om een frisse start te maken in de boekhouding. Wij zijn in principe natuurlijk niet opgeleid in het ondernemerschap, dus is het fijn om te kunnen sparren met mensen die hier verstand van hebben. Door samen een maatschap te beheren, ben je ineens ook ondernemer, waardoor we -naast de beste zorg voor onze patiënten- ook tijd en aandacht willen geven aan de zakelijke aspecten van ons bedrijf; om ook onze maatschap de beste zorg te geven. Om die reden zijn we met Verstraten & Bergkamp in zee gegaan. Zij helpen ons onze maatschap gezond te houden doordat zij duidelijkheid geven over cijfers en doordat ze ons proactief en zeer specifiek adviseren. Bijvoorbeeld ten aanzien van tegemoetkomingen in de tijd dat we vanwege indamming van het Coronavirus geen patiënten mochten ontvangen en daardoor inkomsten misliepen. Zo kunnen we voor de verzekerde zorg gebruik maken van de Continuïteitsbijdrage en voor de onverzekerde zorg kunnen we aanspraak maken op de TOGS-regeling. We willen aanspraak maken op de regelingen waarop we recht hebben en willen verrassingen achteraf voorkomen. Verstraten & Bergkamp is op de hoogte van alle regelingen die van toepassing zijn, hoezeer ze ook aan verandering onderhevig zijn, en voorzien ons van het beste advies op maat. Grappig eigenlijk, nu ik dit zo verwoord, zie ik dat dat precies is zoals wij werken.”

Diensten:

  • Belangrijke adviserende rol
  • Salarisadministratie
  • Tussentijdse cijfers
  • Jaarrekening

Kunnen wij jou voorzien van financieel advies gedurende deze periode of ondersteunen op administratief gebied?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact

 

Meer financieel nieuws rondom corona:

Klik hier
VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top