skip to Main Content
Rianne: “Ik Vind Het Fijn Om Onze Klanten écht Verder Te Helpen”

Rianne: “Ik vind het fijn om onze klanten écht verder te helpen”

“Ik vind het fijn om onze klanten écht verder te helpen” 

Rianne is werkzaam in onze samenstelpraktijk. Daarnaast ondersteunt zij de salarisadministratie. Naast haar werk bij Verstraten & Bergkamp heeft Rianne onlangs haar HBO-opleiding Bedrijfseconomie AD afgerond en is zij reeds gestart met de opleiding tot Register Belastingadviseur. In dit interview lees jij hoe zij het vindt om bij Verstraten & Bergkamp te werken.


Wie: Rianne Wessels
Afdeling: Samenstelpraktijk
Bij Verstraten & Bergkamp sinds: 2015 

“Toen ik klaar was met mijn opleiding MBO-bedrijfsadministratie heb ik een open sollicitatie naar Verstraten & Bergkamp gestuurd. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en voelde meteen dat het een goede match was. In september 2015 ben ik van start gegaan, tegelijk met mijn deeltijdstudie HBO-Bedrijfseconomie. Soms best pittig, maar het was alles bij elkaar goed te combineren.  

Verstraten & Bergkamp is een prettige plek om te werken”, ligt Rianne enthousiast toe. “Ik ben hier destijds als administratief medewerker binnengekomen. Als je de ambitie hebt – zoals ik – om door te groeien binnen het bedrijf dan die zijn mogelijkheden er zeker. Naar mijn huidige functie ben ik echt toe gegroeid: ik begon met de administratie en salarisadministratie om vervolgens een keer een winstaangifte, een jaarrekening en een aangifte Vennootschapsbelasting voor te bereiden. En zo groei je in de loop der jaren. Ik vind het onwijs fijn om mensen écht te helpen. Zo heb ik bijvoorbeeld klanten waarvan ik weet dat ze het lastig vinden om te ordenen; dan is toch niets leukers dan het uit handen te nemen en iedereen een goed gevoel te geven? Wij zijn een heel open kantoor: geen stropdassen, pakken en formeel gedoe. Gewoon een fijne manier van communiceren!  

 De samenwerking met mijn collega’s is goed; iedereen heeft zijn specialiteiten en we helpen elkaar. Ik werk vaak een-op-een met klanten, maar als ik advies nodig heb of wil sparren met een collega is die gelegenheid er eigenlijk altijd. Iedere medewerker heeft zijn eigen klanten, omdat we allemaal ervaringsdeskundige zijn op ons eigen gebied. Deze hebben ook een back-up en we werken zoveel mogelijk geautomatiseerd. Een collega moet met gemak jouw werk kunnen overnemen. Op drukke momenten kan er makkelijk bijgesprongen worden, maar dit zorgt er ook voor dat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan. We gaan vaak met zijn allen lunchen en doen regelmatig activiteiten met elkaar. Onlangs hebben we gezamenlijk gehonkbald, omdat een collega dat fanatiek doet en regelmatig gaan we met zijn allen uit eten. Supergezellig!  

 Ten tijde van mijn MBO-B heb ik altijd gezegd dat ik nooit op een administratiekantoor zou werken en nu zit ik er toch! Dat zegt wel iets over hoe goed dit bedrijf bij mij past. Het kan dat ik hier nog vijf jaar werk, het kan zijn dat ik hier nog 25 jaar werk: voorlopig hoef ik – met mijn huidige klantenpakket – nog láng niet weg bij Verstraten & Bergkamp!”  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERSTRATEN & BERGKAMP De Fruittuinen 2
2132 NZ HOOFDDORP
Verzenden
Back To Top